Upcoming Trend

10/02/2017

Hey derude. I dag har virkelig været en stille og kedelig fredag. Dagen startede kl. 05:50 også op og afsted på arbejde til kl. 13. Samme rutine i morgen, så jeg kan ikke engang tage i byen eller noget, når jeg alligevel skal op lidt i 6. Så det er virkelig en kedelig fredag. x) Nu sidder jeg hjemme i min dejlige lænestol, som jeg altid blogger fra og skriver til jer. Jeg elsker at komme hjem, og skifte til nattøj (sweats) sætte musik på og blogge. Jeg lytter fortiden ret meget til Phil Collins (Tarzan soundtrack). Det er overraskende afslappende, og noget man bare sådan går og synger med på. Mega lækkert.

Mit outfit er fra den anden dag, og bestod i næsten en hver piges daglige vinter outfit. En varm, grå sweater, sorte bukser og varme støvler. Jeg tilføjede mit nye sølv bælte fra Pieces, som jeg virkelig er blevet glad for! Det får næsten alt til at se lidt mere fashionable ud. Det er jo altid en god ting 😉

dsc_0232

dsc_0233

SWEATER: SAMSØ SAMSØ // BÆLTE // STØVLER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Upcoming Trend