Key Pieces of Music

8/02/2017

                                Det først de seneste par dage vi har fået sne. Normalt gider jeg virkelig ikke sne på den her side af nytår, men jeg må jo indrømme, at det bare ser så smukt ud når hele landskabet lige fået et fint lille lag sne på. Så jeg øjnende muligheden til at tage et par billeder af mit outfit. Jeg bor godt nok ikke i det fantastiske København længere, men i lille Nørre Åby. Men altså der er noget over, at se ud over de sne klædte marker og det vækker barnet i mig, fordi jeg voksede op på landet.

dsc_0236

dsc_0238

dsc_0241

 Jeg sidder her i kæmpe min hættetrøje, i min lænsestol på mit værelse og blogger. Jeg skal om 6 dage ned og besøge min veninde Marie, som er guide på Gran Canaria, og jeg glæder mig helt vildt!!  Det er meget muligt at man får fine billeder i snevejr osv. men jeg fortrækker altså sommer og sol! Også glæder jeg mig til at tage sommer billeder og spamme min egen Instagram (følg med på Insta her) og lege alexis… 😉

Jeg håber I hygger jer derude 🙂

Over and out -Mette 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Key Pieces of Music