8/02/2017

Upcoming Trend

Hey derude. 🙂 Jeg synes det er sjovt at kigge på sociale medier omkring hvilke trends der er på vej op, hvis man kan sige det sådan. (Haha alting skal dog lige diskuteres med min private fashion guru Frederikke (frede ved altid om det kommer ind eller ej, hun får fandme altid ret))

En trend jeg har lagt lidt mærke til er hængende kors øreringe. Kors er jo lidt blevet til et evigt statement. Det er sådan lidt et print man altid kan slippe afsted med, så det kommer ikke bag på mig at de måske er på vej ind igen indefor smykker. Kan I huske for nogle år siden da kors var sådan virkelig moderne? På tøj, print, smykker og ja bare alle accessories generelt. Jeg tror nu ikke at kors bliver så populære igen, men jeg tror godt at jeg kan investere i et par af disse øreringe.

Jeg spottede første gang de her øreringe på dronningen selv (Alexis, duh) som havde dem på til dette shoot hun lavede for Logan Hollowel   Selvom alle smykkerne er latterligt dyre… altså se hende lige.. alle halskæderne og med et bundt øreringe i… jeg er solgt…

16652554_1556740581022306_1664102749_n

Anden gang jeg så de her ørering var på en af mine yndlings youtubere Alex Centomo. I har helt sikkert set nogle af hendes ‘hvid væg outfit’ billeder, hvis I googler hendes navn. Alex plejer faktisk at være ret up front med nye trends. Hver gang hun har købt noget nyt, så plejer det som regel at blive moderne kort tid efter.

kors

luv-aj-14k-yellow-gold-bead-cross-hoop-earrings-model-tile

Jeg synes det er så flot!! 🙂 OG jeg fandt faktisk præcis de samme sølv på venstre billede HER. De koster jo næsten ingenting, det kan godt ske at jeg kommer til at købe dem. 😉 Jeg håber I har det godt på en lille fredag. 😉 Intet nyt her fra sofaen i Nørre Åby. Arbejde i morgen, lørdag OG søndag…. så det er jo det spændende liv. 😉

  • Mette 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

8/02/2017