Average vibes

OOTD

Hej alle sammen

Hold nu op det har været en lang og kold tirsdag… Jeg er helt færdig! Heldigvis kom min mor og hentede mig fra gymnasiet, så jeg slap for cykelturen hjem i blæsevejret.

Der skal heldigvis ikke ske så meget i aften, der skal lige laves en fransk aflevering, og ellers tror jeg at jeg vil prøve at komme lidt tidligere i seng end jeg plejer.

Dagens outfit ser således ud. Credits til min søde mor 😉

DSC_0018

DSC_0011

DSC_0005

DSC_0003

Cardigan  , Tørklæde , Sort trøje , Bukser og støvlerne er mors gamle.

Det blev til et ret afslappet outfit idag. Energien var ret lav i morges, så jeg orkede ikke at finde det helt vilde tøj frem. Den sorte lange fra Monki har været min favorit siden jeg købte den i December. Det var egentlig slet ikke meningen, at jeg skulle bruge penge den dag, men da jeg prøvede den, kunne jeg ikke dy mig. Den er SÅ rar og dejlig og stor og blød. Jeg bor virkelig i den cardigan. Den kan klart anbefales!

DSC_0002

Katten var meget nysgerrig da mig og mor stod og tog billederne. Mor mente bestemt at den skulle med i indlægget, så det får den lov til. 😉
God aften til jer alle 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Average vibes