New In

Mit første ebay køb

Hej alle sammen! 😀

Så er jeg kommet hjem fra en vidunderlig tur til Hamborg. Det har virkelig været skønt at få en pause fra gym, lektier og hverdagens stress og jag! Jeg laver et længere indlæg senere om Hamborg, så i kan se hvad jeg har købt. (Ikke så lidt endda 😉 )

Så er endnu en travl uge begyndt. Jeg må ærligt indrømme, at jeg bestemt ikke har savnet skolen, overhovedet! Det eneste der holder mit humør kørende, er tanken om at vinterferien kun er 2 uger væk. Be strong!
Et par uger før jeg tog til Hamborg, så jeg at min veninde Katrine havde et rigtig lækkert ur på, og det viste sig så at hun havde købt det fine ur (som jeg troede var vildt dyrt) på ebay til 15 kr. Sådan et skal jeg også have, tænkte jeg. Men jeg har et lidt stramt forhold til ebay, jeg har altid været bange for at købe ting der over, fordi jeg har hørt at tingene aldrig ankom. Så jeg har altid holdt mig fra ebay, indtil at søde Katrine tilbød mig at bestille det for mig. Så blev jeg jo glad, for så slap jeg for alt “besværet” med at bestille det hjem, og tjekke om sælgeren er godkendt osv. Så imens jeg var i Hamborg kom mit ur hjem, og hun havde det med til mig i skole i dag. Yaaaassss, glad Bendix!!! 😀
Her har vi så det famøse ur:

DSC_0051DSC_0054

DSC_0053DSC_0052(ååååh mine hænder savner en seriøs omgang tannig! x) )
Er det ikke fint? 😀 Jeg er helt tosset med det! Det er godt nok en fake udgave af de rigtige designer ure, men det gør min nu ikke så meget. Det er meget enkelt og stilrent, et flot (billigt!) hverdags ur. 15 kr!!

I må have en god mandag aften, jeg håber bare ugen vil gå hurtigt, jeg skal nemlig til bryllup på lørdag i Valby, så det bliver hyggeligt 🙂 ….men det kalder også på en tøjkrise. Hvad tager man lige på til et rådhus bryllup? Haha, jeg håber jeg finder på noget. 😉

Mette 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

New In