OOTD

New In

Hej allesammen 🙂

Undskyld for den sløve blogging over weekenden. Jeg har været helt oppe i det nordjyske, sammen med min veninde Frederikke, hos hendes far som bor i Mørke. (husk at læse fredes blog HER) Det har været enormt hyggeligt og ikke mindst afslappende. Frede og mig havde på forhånd aftalt, at vi skulle ind til indre Århus for at gå på jagt efter gode genbrugsbutikker.

Så lørdag formiddag blev vi kørt ind til midt Århus, også gik genbrugs-jagten ellers igang. Vi startede med en som hed Soul Shine, men den var lige så dyr som en almindelig butik. Der var rigtig hyggeligt, og også nogle rigtig fede ting, bevares, men priserne var også skruret helt op efter vores mening, så vi gik videre. Vi gik længe igennem Århus små sidegader, også fandt vi en lille fin kælder butik som hed So ein ding. Denne gang var det nogle helt andre priser, og en lidt hyggeligere atmosfære. Jeg fik købt en lækker bomber jakke, jeg tror faktisk ikke frede fik købt noget, men vi var begge meget begejstrede over den lille forretning.

Vi spurgte os frem, og vi fandt faktisk ud af at der ikke er ret mange gode genbrugs forretninger i Århus, andre end dem vi allerede havde besøgt. Så vi blev hurtigt enige om at gå i de normale butikker som alligevel lå klods op ad genbrugs butikkerne. Ja….det var på ingen måde planen at købe så meget nyt tøj(altså bruge penge som egentlig skulle spares). Men når mig og frede er sammen, ja så går det altid galt. Her er så alt hvad der blev købt i Århus. 😉

DSC_0007

Langærmet crop top fra topshop, 129

DSC_0003-tile

Bomber jakke fra So ein ding 250

Jeg må indrømme at jeg synes at jakke var lige stor nok (frede fik mig selvfølgelig hurtgt på andre tanker), men jeg var nødt til at have den. Jeg har kigget så længe efter en bomber jakke, og jeg kunne ikke helt stå for den.

DSC_0016

Grå top fra Monki 40 kr

DSC_0008-tile

Sort t-shirt med åben ryg fra Monki 200

Og min yndlings til sidst 😀 :

DSC_0002

Uld sweater fra Monki 350

Ja jeg ved godt det ikke lige frem er i alle regnbuens farver, men jeg kan godt lide at klæde mig efter vejret, som jo altså er ret gråt for at sige det pænt. Men det blev altså weekendens fangst i Århus. Jeg håber i nyder jeres søndag aften. Jeg har en date med min engelsk stil, som jeg selvfølgelig har udsat alt for længe, så min aften bliver ikke så spændende.

Godaften herfra 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

OOTD