Highlight

En make-up trend der virkelig er fremme lige for tiden er Highlighteren. En highlight er en skinnende skygge man lægger på de højeste punkter i angsigtet. Det vil sige kindbenet, næseryggen- og tippen, øjnbryns knoglen og amorsbuen på overlæben. Man kan også lægge den i øjenkrogen for at bringe mere lys til øjene. Det ser hamrende godt ud når man tager billeder langt væk fra! Jeg er virkelig faldet for den her trend. Jeg synes det er så flot ud OG det kræver ingen børster at lægge det med. Man kan sagtens bruge fingrene, det har jeg gjort.

Der er et hav af highlightere man kan vælge i mellem, men som sædvanlig har jeg fundet den billigste udvej. 😉 Ej det passer ikke helt for jeg opdagede nemlig denne highlight igennem den kendte youtuber og make-up brand Jeffree Star som altså opdagede den før mig. I videoen tester han en dyr og en billig highlight og overraskende nok, så er det den billige der vinder. Og jeg har fundet den eksakte han bruger i videoen, og jeg kan bare sige: Den virker!

dsc_0644

dsc_0643dsc_0641

dsc_0650

Min (og Jeffrees) highlighter er fra mærket e.l.f. (eyes, lips, face) i farven moonlight pearls, og koster 60 kr. Jeg købte min i Føtex. Det er den perfekte highlighter til dig der lige skal varme op til trenden og ikke vil invistere i en 300 kr. dyr highlighter. Hvad man også kan gøre, er at bruge en helt almindelig hvid/lys/lyserød skinnende øjenskygge hvilket jeg vil vove at påstå alle piger har i en eller anden form på samme måde. Det er bare vigtigt at den skinner, ellers virker det ikke. 🙂

2500364

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg