ses!

I’m back

Heeeyyy… 😉 jeg er kommet hjem fra Cran Canaria. Fy faen det er koldt her hjemme!!! Jeg kunne snildt have taget en uge mere i varmen!

Det har været dejligt at besøge Marie igen, og det betød også at vi kunne bo gratis hjemme ved hende, så det var dejligt for min pengepung. 😉 Vi har oplevet SÅ meget, og jeg har taget en millard billeder, som jeg skal dele med jer lidt ad gangen. Her er nogle af dem. 🙂

img_0283

img_0308

img_0318 img_0343 img_0443

img_0245

Jeg er jo viking og har ligende ægte dansk rødt hår, hvilket også betød at jeg allerede på dag ét blev godt gammeldags solbrændt, men det udviklede sig hurtigt til en relativ brun farve. Marie som jo bor dernede, har jo den gale solide brune farve! haha det ville i hvert fald tage mig et par måneder at blive så brun. 😉

 Nu er jeg altså tilbage i det kolde Dk og den står på at arbejde for fuld tryk, og forberedelser til min store sejltur som jeg skal fortælle mere om i et andet indlæg.  Halla!

  • Mette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

ses!