Chick flick sunday

27-03-2017

Her i eftermiddags kiggede solen frem, og jeg udnyttede straks strålerne og satte mig ud ved vores koi karpe bassin. Fiskene er ikke helt oppe ved overfalden endnu, men de kommer op så snart vandet er varmt nok. Man kan skimte dem i vandet 🙂 Seriøst solstrålerne virker ligesom batterrier, man bliver fuldstændig ladet op synes jeg. Snart bliver det forhåbentligt varmt nok til at gå i bare ben(med mindre man er ægte viking og kører bare ben nu)! Men for nu tror jeg man må nøjes med off shoulder trøjer(hvilket jeg synes er rigtig fint). 🙂

dsc_0624

dsc_0634

dsc_0631

dsc_0640

Lige for tiden bruger jeg de fleste lyse timer af døgnet på at pakke til min første store rejse, nemlig min sejltur fra de caribiske øer, over atlanten også op igennem europa og hjem til dk igen. Lidt ligesom kurs mod fjerne kyster. Seriøst jeg lærer aldrig kunsten at begrænse mig. Jeg har pakket SÅ meget, og jeg har mega pladsmangel i min rygsæk. Det er lidt noget lort, for jeg mener jo helt afgjort at jeg ikke kan undvære noget af det jeg har pakket, men det kan jeg altså blive nødt til. x)

mmmh jeg håber I nyder solen derude, god mandag. Halla!

Mette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Chick flick sunday