Nouveau Cuir

Destress

Godaften søde læsere 🙂

Wauw hvor har det været en lang, men dejlig fredag. Jeg har haft 4 moduler i dag fra 8-15, så jeg var godt træt da jeg cyklede hjem fra gym, men jeg havde medvind, solen i ryggen og en afslappet weekend at se frem til, så jeg klager ikke. 🙂 Jeg skal absolut ingenting i denne weekend. Min far som bor i Lyngby, er kommet herover for at sætte vores båd i vandet (Bavaria cruiser 34 fods, til båds-nørderne derude. 😉 ), så det gør det jo ikke en dårligere weekend at min søde far kommer på besøg.

Jeg glæder mig helt vildt til bare at have ansigtsmaske på og hårkur i håret og spise popkorn og se film hele weekenden, men også at have god tid til at rydde lidt op + gøre rent og måske få startet på nogle afleveringer. Jeg elsker at have god tid! Det er det bedste ved f.eks. at skulle møde sent i skole. Så har jeg pludselig god tid til at lægge make-up, spise lækker morgenmad og til at drikke the uden at gennem koge min tunge! 🙂 Nu jeg skriver om the, så vil jeg gerne dele min nyeste obsession inde for the med jer. Jeg elsker the og varm kakao (hader kaffe!), så derfor så er jeg blevet helt vild med denne latte kakao.

hio hdsx

ujy

Min yndligs ske 🙂

2

xzx

Den vidunderlige latte kakao er fra Fredsted, og den er faktisk halv pricy. Tror nok det var 30 kr. for 10 eller 8 af sådanne poser, men det er bare hver en krone værd. Det smager SÅ lækkert, jeg drikker det næsten hver aften. 🙂

Jeg er som sagt en kæmpe fan af the og varm kakao af mange årsager. Selvfølgelig fordi jeg synes det smager godt, og man bliver dejlig varm inden i og det dufter super lækkert. Også er det altså bare hyggeligt at drikke, det er ikke noget som bare skal ned, eller som man slukker tørsten i, det kan jeg godt lide. Man har god tid til at drikke sin the. Men frem for alt, så bliver man ultra afslappet og destressed af at drikke de varme drikke. Det er faktisk bevist flere gange at man bliver afstresset af at drikke noget varmt, derfor er jeg altså så stor fan det lune drikkelse. Når det bliver sommer og vores mint plante blomstre, så skal jeg også lave hjemmelavet mint the, selvom det sommer så smager det stadig mega lækkert. 🙂

Jeg håber I nyder jeres fredag aften, om den så står på fest eller arbejde eller afslapning som mig. 🙂

Mette 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Nouveau Cuir