I need more

Lack of motivation?

Get new gear

Kender I det når man har har købt en ny lækker trøje, og har et bestemt outfit i tankerne, og man bare skal slaye den næste dag? Eller har købt en ny bikini, og man ikke kan vente til det bliver sommer, så man kan vise den frem? (mig….) Sådan har jeg det ihvertfald hver gang jeg køber noget nyt, om det så er tøj, sko eller smykker.

Well, sådan er det også med nyt sports udstyr. Jeg har netop købt mig et par nye Nike Pro shorts, og med et, fik jeg lyst til at træne. Normalt så er jeg alt for doven til at træne, men nu da jeg havde fået købt mig et par nye shorts, så kom lysten helt af sig selv.

dsc_0084

dsc_0091

dsc_0093

De kostede 250 kr. og jeg elsker dem! De er ret korte, men det kan jeg egentlig godt lide. Og stoffet er SÅ lækkert. Dejlig tyndt, så det næsten føles som om man ikke har noget på, stoffet smyg’r sig om huden, og “følger med”, hvis I forstår. Og det tykke bånd i toppen, giver følelsen af at de bliver siddende, uanset hvad man laver. De løber ikke op, eller falder ned, og det er bare så vigtigt, at man slipper for at trække op eller ned i ens shorts. Det er så irriterende. 🙂  De er små i størrelsen. Jeg har en medium på her, men jeg bruger normalt small, men de var alt for små. Så en størrelse større end normalt skal man regne med.

Håber I hygger jer derude -Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

I need more