Obsession

I need more

Jeg fik min aller første tatovering sidste år i vinterferien, og siden har jeg egentlig bare ønsket mig flere… Eller ikke lige bag efter, for jeg vil ikke lyve og sige at “det gør slet ikke ondt”. F*uck i hovedet om det gør ondt!! I hvert fald der hvor jeg fik min. Det var for mig 10 minutters ren tortur, men det var det hele værd!

img_4158

Inden vi gik i gang… der vidste jeg slet ikke hvad der lå forude…
img_4170

Det endelige resultat… åh jeg var glad for at det var overstået. Men okay, jeg har en ret høj smerte terskel, eller hedder det lav? Jeg kan aldrig huske det, men pointen er at der skal ikke så meget til at jeg synes noget gør ondt 🙂 Men hvad faen’ det var det hele værd.

15151464_1454172444612454_1300996026_n

Men jeg drømmer om flere. Jeg har fået mit lille ror, fordi jeg synes det ser flot ud. HVis jeg skulle give en dybere forklaring, så ville jeg nok sige at det er fordi jeg elsker at sejle, og vi har gjort det meget i min familie. Men altså den primære grund til at jeg fik den, er fordi jeg synes det ser så flot ud. 🙂

Jeg drømmer om

large-1

En smuk verden….

large-2

Et kompas. Jeg har snakket SÅ meget om lige netop denne tatovering. Jeg håber at få den en dag, samme sted som på billedet 🙂

3a0f65cfad164d910d6337a4d63b64fd

15208043_1454181987944833_1430496219_n

Palmer…. ååh palmer. Det giver sådan et beachy/vacay vibe at have en palme… Så gør det da heller ikke noget at Jay Alzarrez har en også 😉 Jeg er også blevet inspiretet af min bedste veninde Frederikke, som også længe har snakket om at få en palme.

Det sidste billede, er faktisk et jeg selv tog, en dag jeg stod og ventede på min søster. Jeg så en pige og kiggede ubevidst på hendes sko, da jeg så så hendes tatovering på anklen…. altså wauw. Jeg gik direkte hen og spurgte om jeg måtte tage et billede af den. Helt fremmed person, men jeg tænkte at jeg så den sku nok aldrig igen, så nu var det bare om at gribe chancen og spørge hende. 🙂

Jeg er helt tosset med tatoveringer. Man bliver virkelig “afhængig” når man først har fået en. Jeg valgte at få min første et sted den nemt kunne dækkes til, hvis det nu ikke var noget for mig alligevel. Så kunne jeg altid tage en sok på, tænkte jeg. x)

sov godt til dem der ikke er hoppet i køjs endnu 😉 -Mette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Obsession