Chill Out

Jeg har de sidste par uger haft fart på. Jeg har arbejdet 37+ timer om ugen, og samtidig været sammen med venner på kryds og tværs i Jylland og på Fyn. Jeg har holdt havefest, og har haft besøg af min rejsekammerat Sofie fra Kbh. Jeg har været på en spontan sejltur med min veninde hvor vi næsten fuckede 3 både helt op, fordi vi sejlede helt alene.  Jeg har været til grønkoncert og har formået at holde mig vågen på en 9 timers arbejdsdag uden en eneste slurk kaffe. Gang i livet.

Men jeg kan godt lide at have fart på. Jeg er vild med at jeg hele tiden har ting at glæde mig til. En jeg kendte engang sagde til mig: “Nej er ikke et ord du skal bruge. Tag med selvom du måske ikke gider, og sig ja selvom du måske er for træt.” Det er jeg begyndt at leve efter. Og de aftaler jeg i virkeligheden ikke orker, ender med at blive de hyggeligste. Og de byture jeg normalt ville have takket nej til, bliver de sjoveste jeg kan huske. Jeg er ret træt når jeg endelig kan sidde ned alene hjemme, men det er alle de grin, byture og spontane shopping turer værd.

dsc_0733 dsc_0734 dsc_0742

SÆT

Jeg har fornyligt modtaget det her lækre, feminine chill out sæt. Det er mit første sæt, og jeg føler mig lidt Kylie/juicy couture i det. Det er dejlig blødt, og lige nu er det på udsalgt til kun 150 på Nelly. Jeg anbefaler dog at gå op i en størrelse. Jeg har en Medium, men det sidder tæt.

Jeg håber I har det godt derude 🙂

Mette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg