stædig

Last Friday

I fredags var jeg til fødselsdag hos min veninde Nadja. Det specielle var at det blev holdt i en ridehal, og det havde både sine fordele og ulemper. Når man ankommer til en ridehal, så går det der formelle “vi er fine på den” lidt af, og folk bliver generelt mere afslappede pga. de lidt beskidte omgivelser. Det kan jeg godt lide, for det gør folk mere afslappet og faktisk lidt i fest humør. Men det betyder også at det var rimelig koldt, og hvide sko viste sig at være en dårlig ide.

Men alt i alt var det virkelig hyggeligt! Jeg skulle desværre tidligt hjem, men det er også godt nok at tage hjem mens man har det sjovest. Stop mens legen er god. Og legen var i sandhed god! Virkelig god stemning og glade mennesker. Så dejligt.

dsc_0674

dsc_0677

Jeg er blevet ret glad for pastel farver, som mit outfit også reflekterende. Det er så sommer agtig, og det får den brune hud fremhævet. og det kan vi godt lide 😉 Jeg håber I har nydt jeres weekend. 🙂

Mette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

stædig